Nem halad a fejlesztés és eleged van az üres ígéretekből?

Kit hívsz, ha eltűnik a fejlesztőd?

Hívj engem! Gyorsan felveszem a fonalat, és befejezem helyette, amit elkezdett

Miért ezt?

Ha a fejlesztőd által vállalt munka csúszik és elégedetlen vagy, unod a magyarázkodás, vagy elvesztetted a biztalmadat, változtass! Miért hagynád, hogy visszaéljenek az időddel, a pénzeddel és a bizalmaddal?

Miért velem?

Több évtizedes programozói tapasztalatom mellett hivatásos konflituskezelő is vagyok, így a kármentés az egyik specialitásom. Gyorsan átlátom a helyzeteket és a megoldásra koncentrálok.

Miért most?
Egy második esély mindenkinek jár, de ha egy harmadikra is szükség van, az biztos jele annak, hogy eljött az ideje a továbblépésnek.

Mennyibe kerül?

Haladó csomag

7 napos átfutással
HUF64 500
 • Biztonsági mentés a kiinduló állapotról
 • Hibakeresés és elemzés
 • 3 db nagyobb hiba vagy 10 db kisebb hiba javítása
 • Élesbe tétel
 • Expressz (5 munkanap): + 64 500 Ft

Prémium csomag

45 napos átfutással
HUF258 000
 • Biztonsági mentés a kiinduló állapotról
 • Kritikus állapotban hagyott, komplex projekt befejezése
 • Egyedi hibajavítási terv
 • Élesbe tétel
 • Elsőbbségi ügyfélszolgálat
 • Expressz (30 munkanap): + 129 000 Ft
Egyedi ajánlatot szeretnél? Semmi probléma!

Kérdések & válaszok

Mikben tudsz segíteni?

Szakterületem a WordPress hibajavítás, témák testreszabása, egyedi funkciók és bővítmények fejlesztése. Nagy tapasztalatom van kármentésben, vagyis a más fejlesztők által félbehagyott feladatok elvégzésében, félkész website-ok befejezésében.

Melyik csomagot válasszam?

A választásodat a projekted állapota és az igényeid határozzák meg. Az Alap csomag kisebb problémák azonnali kezelésére alkalmas, a Haladó csomag összetettebb helyzetek megoldására való, míg a Prémium csomag azok számára készült, akik félbehagyott vagy bebukott projekteket szeretnének újra életre kelteni.

Mire van szükséged a munka megkezdéséhez?

Hozzáférésre a WordPress vezérlőpulthoz, és a hosting accountodhoz. Egy pontos feladatlistára a problémák részletes leírásával.

Milyen WordPress témákkal és bővítményekkel tudsz dolgozni?

Alapvetően Diviben és Elementorban dolgozom, de bármelyik témával vagy bővítménnyel megküzdök. 

Mi a teendő, ha olyasmit szeretnék, ami nem szerepel a csomagajánlatokban?

Nincs probléma! Írd meg részletesen, mit szeretnél, és egyedi ajánlatot adok, ami a projekt sajátosságait veszi figyelembe.

Hogyan működik az Expressz szolgáltatás?

Az Expressz szolgáltatás lehetőséget ad a projekt lehető leggyorsabb befejezésére. Ekkor minden mást félreteszek, és csak a te projektedre koncentrálok. Ha erre van szükgésed, kérlek, az ajánlatkérésben jelezd, és megírom, hogy menni fog-e.

Mi történik, ha nem vagyok elégedett a munkád eredményével?

A te elégedettséged a legfontosabb nekem. Ha az első körben nyújtott munka nem felel meg az elvárásaidnak, a választott csomagodnak megfelelően javításokat kínálok. Célunk, hogy az eredmény minden tekintetben megfeleljen a várakozásaidnak.

Biztonságban van nálad a weboldalam és a személyes információim?
Igen, teljes mértékben. Nagyon komolyan veszem a biztonságot. Minden hozzáférési adatot bizalmasan kezelek, és ha szeretnéd, köthetünk egy titoktartási nyilatkozatot is, aminek jogi kötőereje van.

Ajánlatkérés

GDPR

14 + 10 =

Köszönöm, hogy érdeklődsz a szolgáltatásaim iránt!

Az ajánlatkéréshez, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és 24 órán belül válaszolok e-mailben vagy visszahívlak telefonon.

Ha e-mailben jobban szeretsz kommunikálni, írj egy üzenetet a david@programozotegyorara.hu címre.

Ha inkább telefonon szeretnél beszélni velem, kérlek, hívj a +36 30 222 8260-as számon 9-17 óra között. Ha nem érsz el, visszahívlak, amint tudlak.