Paranormális jelenségek a WordPress-oldaladon?

“A hibák nem azok, amiknek látszanak…”

Megküzdök a WordPress oldalad sötét oldalával: megfejtek bármilyen problémát, és megtalálom rá a megoldást.

Miért ezt?

WordPress frissítések vagy módosítások után gyakran jelentkeznek nehezen magyarázható hibák, szétcsúszások, amik frusztrálhatják a látogatóidat, és ronthatják a hitelességedet. Szakértelem nélkül ezek sokszor nehezen azonosíthatóak és javításuk is időigényes.

Miért velem?
Több évtizedes programozói tapasztalatom mellett hivatásos konflituskezelő is vagyok, így a kármentés az egyik specialitásom. Nincs túl kicsi feladat számomra; minden egyes WordPress kihívást komolyan veszek, és addig küzdök, amíg megtalálom a megoldást.
Miért most?
A weboldalad állapota közvetlen hatással van az üzleti sikeredre. Azonnali cselekvés nélkül további látogatókat veszíthetsz, és még több bevételtől eshetsz el. Kezeld a problémákat most, hogy weboldalad újra a lehető legjobban teljesítsen.

Mennyibe kerül?

Haladó csomag

7 napos átfutással
HUF64 500
 • Biztonsági mentés a kiinduló állapotról
 • Hibakeresés és elemzés
 • 3 db nagyobb hiba vagy 10 db kisebb hiba javítása
 • Élesbe tétel
 • Expressz (5 munkanap): + 64 500 Ft

Prémium csomag

14 napos átfutással
HUF129 000
 • Biztonsági mentés a kiinduló állapotról
 • Egyedi hibajavítási terv
 • 5 db nagyobb hiba vagy 15 kisebb hiba javítása
 • Élesbe tétel
 • Elsőbbségi ügyfélszolgálat
 • Expressz (7 munkanap): + 129 000 Ft

Kérdések & válaszok

Mikben tudsz segíteni?

Szakterületem a WordPress hibajavítás, témák testreszabása, egyedi funkciók és bővítmények fejlesztése. Nagy tapasztalatom van kármentésben, vagyis a más fejlesztők által félbehagyott feladatok elvégzésében, félkész website-ok befejezésében.

Melyik csomagot válasszam?

A választásodat a projekted állapota és az igényeid határozzák meg. Az Alap csomag kisebb problémák azonnali kezelésére alkalmas, a Haladó és a Prémium csomag pedig összetettebb helyzetek megoldására való.

Mire van szükséged a munka megkezdéséhez?

Hozzáférésre a WordPress vezérlőpulthoz, és a hosting accountodhoz. Egy pontos feladatlistára a problémák részletes leírásával.

Milyen WordPress témákkal és bővítményekkel tudsz dolgozni?

Alapvetően Diviben és Elementorban dolgozom, de bármelyik témával vagy bővítménnyel megküzdök. 

Mi a teendő, ha olyasmit szeretnék, ami nem szerepel a csomagajánlatokban?

Nincs probléma! Írd meg részletesen, mit szeretnél, és egyedi ajánlatot adok, ami a projekt sajátosságait veszi figyelembe.

Hogyan működik az Expressz szolgáltatás?

Az Expressz szolgáltatás lehetőséget ad a projekt lehető leggyorsabb befejezésére. Ekkor minden mást félreteszek, és csak a te projektedre koncentrálok. Ha erre van szükgésed, kérlek, az ajánlatkérésben jelezd, és megírom, hogy menni fog-e.

Mi történik, ha nem vagyok elégedett a munkád eredményével?

A te elégedettséged a legfontosabb nekem. Ha az első körben nyújtott munka nem felel meg az elvárásaidnak, a választott csomagodnak megfelelően javításokat kínálok. Célunk, hogy az eredmény minden tekintetben megfeleljen a várakozásaidnak.

Biztonságban van nálad a weboldalam és a személyes információim?
Igen, teljes mértékben. Nagyon komolyan veszem a biztonságot. Minden hozzáférési adatot bizalmasan kezelek, és ha szeretnéd, köthetünk egy titoktartási nyilatkozatot is, aminek jogi kötőereje van.

Ajánlatkérés

GDPR

13 + 2 =

Köszönöm, hogy érdeklődsz a szolgáltatásaim iránt!

Az ajánlatkéréshez, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és 24 órán belül válaszolok e-mailben vagy visszahívlak telefonon.

Ha e-mailben jobban szeretsz kommunikálni, írj egy üzenetet a david@programozotegyorara.hu címre.

Ha inkább telefonon szeretnél beszélni velem, kérlek, hívj a +36 30 222 8260-as számon 9-17 óra között. Ha nem érsz el, visszahívlak, amint tudlak.