Régi WordPress-t és elavult bővítményeket használsz?

Naprakésszé és biztonságossá teszem a weboldaladat

Biztonságba helyezem az adataidat, megszüntetem a sérülékenységeket, és felkészültté teszlek a leggyakoribb veszélyekkel szemben.

Miért ezt?

Rendszeres karbantartás nélkül kockáztatod, hogy a WordPress-oldalad leáll, megtörik, belassul, érzékeny adatot szivárogtat, vagy hogy a tudtod nélkül olyan célokra használják azt, amiről jobb is, ha nem tudsz.

 

Miért velem?

Kipróbált, évek óta fejlesztett biztonsági stratégiám van, ami kezeli a sérülékenységeket, megvéd az adatvesztés ellen, és többszörösen bebiztosít arra az esetre, ha megtörténik a baj.

Miért most?

A háború és a mesterséges intelligencia elképesztő fejlődése is egyre növekvő kockázatot jelent. Ha ügyféladatokat is kezelsz (pl. webshopod van), fokozottabban felelős vagy azért, hogy biztonságban tartsd az oldaladat.

Mennyibe kerül?

Csomagajánlat

6 hónap

-25%

12 hónap

-45%

Egyedi ajánlatot szeretnél? Semmi probléma!

Kérdések & válaszok

Mire terjed ki a biztonsági mentés?
A weboldal archiválása minden kapcsolódó fájlt és adatbázist magában foglal. Ezek az archívumok több helyen kerülnek tárolásra: a saját szerveremeen, a Google Drive-on, illetve a te tárhelyszolgáltatódnál.
Testreszabhatom a csomagomat?

Természetesen! Az ajánlatkéréskor írd le, hogy mire van szükséged, és a többit megbeszéljük.

Milyen kockázatokat kezelsz és hogyan?

Teljes körű adatmentést végzek a website-odról, és a másolatokat biztonságos módon tárolom. Megszüntetem az aktuális biztonsági réseket a WordPress, a témák és a bővítmények elavult verzióinak kontrollált frissítésével. Rendszeres biztonsági és malware elemzéseket futtatok az oldaladon, és az eredmények alapján javításokat végzek vagy javaslok. Figyelemmel kísérem, hogy az általad használt bővítmények szerepelnek-e a napi biztonsági hírekben, és ha igen, azonnal lépek.

Mi történik, ha egy frissítés nem kompatibilis a weboldalammal?

Ha egy frissítés problémát okoz, visszaállítom a weboldaladat az utolsó stabil verzióra és találok megoldást.

Hogyan férhetek hozzá az általad lementett fájljaimhoz?
Bármikor kérhetsz hozzáférést a mentett fájljaidhoz, amik a tárhelyedre, a saját biztonságos szerveremre és egy általad is elérhető, külön erre a célra rendszeresített Google Drive-ra teszek fel.
Hogyan zajlik a karbantartással kapcsolatos kommunikáció?
Részletes jegyzőkönyvet kapsz minden frissítés után, ami tartalmazza a frissített elemek listáját, a frissítés eredményét, és az egyéb intézkedéseket. Ha sürgősen kell beszlnünk, hívlak telefonon vagy Zoomon.
Mit nem tartalmaznak a csomagok?
A tartalomfrissítések, hibajavítások és új funkciók hozzáadása nem részei a csomagoknak, de külön díj ellenében kérheted.
Milyen információkra van szükséged a munka megkezdéséhez?

Szükségem lesz az admin hozzáférésedre a WordPress irányítópultodhoz, és a tárhely-szolgáltatód vezérlőpultjához való hozzáférésre. Ez lehetővé teszi számomra, hogy hatékonyan és biztonságosan végezzem el a mentéseket, frissítéseket, valamint az esetlegesen szükséges javításokat vagy fejlesztéseket.

Biztonságban van nálad a weboldalam és a személyes információim?
Igen, teljes mértékben. Nagyon komolyan veszem a biztonságot. Minden hozzáférési adatot bizalmasan kezelek, és ha szeretnéd, köthetünk egy titoktartási nyilatkozatot is, aminek jogi kötőereje van.

Ajánlatkérés

GDPR

4 + 9 =

Köszönöm, hogy érdeklődsz a szolgáltatásaim iránt!

Az ajánlatkéréshez, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és 24 órán belül válaszolok e-mailben vagy visszahívlak telefonon.

Ha e-mailben jobban szeretsz kommunikálni, írj egy üzenetet a david@programozotegyorara.hu címre.

Ha inkább telefonon szeretnél beszélni velem, kérlek, hívj a +36 30 222 8260-as számon 9-17 óra között. Ha nem érsz el, visszahívlak, amint tudlak.