Szeretnél spórolni szeretnél és tudatosabb fogyasztóvá válni?

Otthoni üzleti elemzés és háztartási informatika

Átláthatóvá és könnyebben kontrollálhatóvá teszem a bevásárlásaid, az energiafogyasztásod és a háztartásod további költségeit.

Miért ezt?

A háború és az infláció mentén elszálló költségek sok házartásban nehezítették meg a mindennapokat. Az informatika a háztartásban segíthet jobban megérteni és kezelni a rendelkezésre álló erőforrásokat, optimalizálni a kiadásokat, és elősegíti a tudatos döntéshozatalt.

Miért velem?

Saját magam számára fejlesztett, több éve használt, bevált eszközeimmel, több évtizedes vállalati üzleti elemzői tapasztalatommal, és saját elemzőrobotjaimmal segítelek abban, hogy visszaszerezd a kontrollt az elszálló költségeid felett.

Miért most?

Az adatok segítségével már ma pontos képet kaphatsz a kiadásaidról, és azok folyamatos követésével azonosíthatod a megtakarítási lehetőségeidet. Megértheted, hogy mire költöd a legtöbbet, és hol van tered a költségcsökkentésre.

Mennyibe kerül?

Egyedi ajánlatot szeretnél? Semmi probléma!

Kérdések & válaszok

Hogyan segíthet ez a szolgáltatás nekem a mindennapokban?
Segít átláthatóvá tenni és jobban kezelni a napi kiadásaidat, mint például a bevásárlás, az energiafogyasztás, és egyéb háztartási költségek. Ezzel nem csak pénzt takaríthatsz meg, de tudatosabb fogyasztóvá is válhatsz, ami hosszú távon fenntarthatóbb életmódhoz vezethet.
Mi teszi egyedivé a szolgáltatásodat?
Egyedülálló módon kombinálom az üzleti elemzési tapasztalatot, a háztartási informatikát és az AI-alapú eszközöket, hogy testre szabott, könnyen követhető és érthető megoldásokat kínáljak. A több évtizedes szakmai tapasztalatom és a saját fejlesztésű eszközeim biztosítják, hogy valós idejű, pontos és értékes betekintéed legyen a pénzügyeidbe.
Mennyire bonyolult a rendszer használata, és szükségem lesz technikai tudásra?
Ha alapvető szinten tudsz böngészni az interneten és kezelni egy táblázatkezelő programot, már készen állsz. Természetesen részletes útmutatókat és személyes támogatást is nyújok a kezdéshez és az esetlegesen felmerülő kérdésekhez.
Mennyi időbe telik, amíg látható eredményeket érek el?
Az eredmények gyorsasága változó és függ az egyéni helyzettől, valamint attól, hogy mennyire követed az ajánlásokat és a terveket. Általában néhány hét alatt észrevehető változásokat tapasztalhatsz, de a jelentősebb megtakarítások és optimalizálások eléréséhez 2-3 hónapra lehet szükség.
Van lehetőség személyre szabott tanácsadásra is?
Igen, különösen a Haladó és Prémium csomagok tartalmaznak személyes konzultációs lehetőségeket, ahol közösen átnézhetjük a pénzügyeidet, elemezhetjük az adatokat és kidolgozhatunk egy személyre szabott akciótervet a céljaid eléréséhez.
Biztonságban vannak nálad a személyes információim?

Igen, teljes mértékben. Nagyon komolyan veszem a biztonságot. Minden hozzáférési adatot bizalmasan kezelek, és ha szeretnéd, köthetünk egy titoktartási nyilatkozatot is, aminek jogi kötőereje van.

Ajánlatkérés

GDPR

2 + 10 =

Köszönöm, hogy érdeklődsz a szolgáltatásaim iránt!

Az ajánlatkéréshez, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és 24 órán belül válaszolok e-mailben vagy visszahívlak telefonon.

Ha e-mailben jobban szeretsz kommunikálni, írj egy üzenetet a david@programozotegyorara.hu címre.

Ha inkább telefonon szeretnél beszélni velem, kérlek, hívj a +36 30 222 8260-as számon 9-17 óra között. Ha nem érsz el, visszahívlak, amint tudlak.