PEO-GPT.4

Párkapcsolati coach

Verzió: 0.99 BETA • Utoljára frissítve: 2023. december 15.

PEO-GPT.4

Mennyire találtad hasznosnak a választ?

GDPR

3 + 7 =

Hogyan működik?

Küldj egy általános jellegű kérdést vagy kérést párkapcsolatokkal kapcsolatban, és az asszisztens válaszolni fog. Példák: “Mik a bocsánatkérés fontos lépései?”, “Mit csináljak, ha arra gyanakszom, hogy a párom megcsal?”, “Adj ötleteket arra, hogy mivel lepjem meg a páromat az évfordulónkra”, stb.

Korlátok

Az asszisztens úgy van felprogramozva, hogy csak a párkapcsolatokkal kapcsolatos ügyekben tud információt adni, ezért, ha más témában írsz neki, el kell utasítania a válaszadást. Az asszisztens csak magyarul hajlandó válaszolni, és udvarias, asszertív módon kommunikál. Ebben a verzióban az asszisztens nem képes párbeszédet folytatni, tehát nem emlékszik az előző kérdésedre.

Felelősség kizárása

A technológiából fakadóan az asszisztens hajlamos a hibázásra, és időnként olyan információkat ad, amik nem felelnek meg a valóságnak. A Programozót Egy Órára nem vállal felelősséget a szolgáltatás által közvetített információkért vagy azok felhasználásából eredő következményekért. Ha kérdésed vagy kétséged van a kapott választ illetően, kérlek, írj a david@programozotegyorara.hu címre, ahol személyesen válaszolok neked.