PEO-GPT.3

Angoltanár

Verzió: 0.99 BETA • Utoljára frissítve: 2023. december 15.

PEO-GPT.3

Mennyire találtad hasznosnak a választ?

GDPR

8 + 10 =

Hogyan működik?

Küldj egy általános jellegű kérdést vagy kérést az angol nyelvvel kapcsolatban, és az asszisztens válaszolni fog. Példák: “Magyarázd el röviden a Present Perfect-et”, “Magyarázd el ezt a mondatot: Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo., stb.

Korlátok

Az asszisztens úgy van felprogramozva, hogy csak az angol nyelvvel kapcsolatos ügyekben tud információt adni, ezért, ha más témában írsz neki, el kell utasítania a válaszadást. Az asszisztens csak magyarul hajlandó válaszolni, és udvarias, asszertív módon kommunikál. Ebben a verzióban az asszisztens nem képes párbeszédet folytatni, tehát nem emlékszik az előző kérdésedre.

Felelősség kizárása

A technológiából fakadóan az asszisztens hajlamos a hibázásra, és időnként olyan információkat ad, amik nem felelnek meg a valóságnak. A Programozót Egy Órára nem vállal felelősséget a szolgáltatás által közvetített információkért vagy azok felhasználásából eredő következményekért. Ha kérdésed vagy kétséged van a kapott választ illetően, kérlek, írj a david@programozotegyorara.hu címre, ahol személyesen válaszolok neked.