ChatGPT kisvállalkozásoknak és egyéni szolgáltatóknak

AI csevegőrobot WordPress-oldalakhoz egyszerűen és etikusan

Kisvállalkozásokra és egyéni szolgáltatókra optimalizálva: alacsony árbevétel mellett és szakmai tudás nélkül is elérhető.

PEO-GPT.1

Website asszisztens

Miért ezt?

Ez AI virtuális asszisztens olyan, mint egy éjjel-nappal rendelkezésre álló ügyfélszolgálatos munkatárs, aki leveszi a válladról a kapcsolattartás, az ajánlatkészítés, az időpontfoglalás és a hasonló strapás feladatok terhét. Így te szívvel-lélekkel koncentrálhatsz arra, amiben valóban jó vagy, az ügyfeleid elégedettebbek, te pedig stresszmentesebb leszel.

Miért te?

Ez nem egy technológiai fejlesztés; ez egy fontos stratégiai döntés, amely lehetővé teszi, hogy az elsők között csatlakozz az éppen zajló AI-forradalomhoz anélkül, hogy értened kelljen hozzá, vagy hogy vagyonokat költenél rá. Az én szerepem az, hogy ezt az integrációt az egyéni igényeidnek megfelelően  zökkenőmentesen illesszem az üzleti modellbe.

Miért most?

Ma mindenki azt várja, hogy gyorsan és személyre szabottan kapjon választ egy weboldalon. A ChatGPT-alapú csevegőrobotok pont ezt tudják jól. Segítenek jobban megérteni és azonnal kiszolgálni az ügyfeleidet, ami hosszú távon mindenki számára jó. Egyszerűen szólva, a chatbotok használata ma már alap, és erről lemaradni komoly hátrányt jelent.

Mennyibe kerül?

Óradíj

Opcionális költségek
HUF21 500/óra
  • Integráció: chatbot aloldal vagy chatbox elhelyezése a weboldalon. Egyszerű esetben: 1 óra.
  • Betanítás: csak a saját tudású asszistensek esetén szükséges. Egyszerű esetben: 0,5 óra.
  • Finomhangolás: tartalmazza az asszisztens időnkénti újratanítását a gyűjtött használati adatok alapján. Egyszerű esetben: 0,5 óra.

Havi karbantatási csomagok

Egyszeri díj + havi csomag

Az egyszeri díj magában foglalja a ChatGPT asszisztens felépítését, testreszabását és integrálását a weboldaladba. A havi csomagok az értéküknek megfelelő szinten tartalmazzák a szolgáltatás és az asszisztens folyamatos karbantartását és fejlesztését, aminek egyrészt az a célja, hogy az asszisztensed egyre jobb minőségű válaszokat adjon, másrészt pedig az, hogy megakadályozzuk a költségeid váratlan elszállását.

OpenAI-fiók és forgalmi díj

A ChatGPT-t üzemeltető OpenAI-fiók létrehozása ingyenes. A fiókhoz bankkártyát kell kapcsolni, amiről az OpenAI a használat függvényében vonja le a forgalmi díjat. A díjszámítás logikáját az alábbi oldalon láthatod: https://openai.com/pricing, d. Az OpenAI és én is adunk eszközöket ahhoz, hogy a költségeid ne szállhassanak el..

OpenAI Plus előfizetés (opcionális)

Az OpenAI Plus előfizetése prioritásos hozzáférést és jobb teljesítményt ígér, valamint elérhető vele a ChatGPT újabb modellje, ami pontosabb válaszok mellett egyéb plusz funkciókat is tartalmaz. Ennek díja havi $20. Én egyelőre nem javaslom a használatát.

Miért legyen virtuális asszisztensed?

Egyedi

Minden virtuális asszisztens egyedileg kerül kialakításra a vállalkozásod termékeivel, szolgáltatásaival és szakmai irányelveivel összhangban.

Elérhető

A virtuális asszisztensek használata költséghatékony alternatívát kínál a hagyományos ügyfélszolgálati megoldásokkal szemben.

Folyamatos támogatás

Folyamatos karbantartást és támogatást biztosítok annak érdekében, hogy virtuális asszisztensed mindig naprakész és biztonságos legyen.

Ügyfélelégedettség

Az ügyfeleid gyorsabb és pontosabb válaszokat kapnak, ami növeli az ügyfélelégedettséget és hozzájárul az ügyfélkapcsolatok javításához.

Etikus

A ChatGPT és az általam használt technológia a mesterséges intelligencia etikus felhasználását támogatja.

Versenyelőny

A ChatGPT integrált használata a magyar kis- és középvállalkozások körében egyelőre nem elterjedt, így előnybe kerülsz más, hasonló vállalkozásokkal szemben, és garantáltan kitűnsz majd a versenyből.

Szeretnél saját virtuális asszisztenst?

GDPR

6 + 12 =

Ha e-mailben jobban szeretsz kommunikálni, írj egy üzenetet a david@programozotegyorara.hu címre. Ha inkább telefonon szeretnél beszélni velem, kérlek, hívj a +36 30 222 8260-as számon 9-17 óra között. Ha nem érsz el, visszahívlak, amint tudlak.